Semestern slut...

Nu har vi haft semester gubben och jag i 3 veckor.
Han har bara fiskat kräftor dagen lång. Inget annat har blivit gjort. På kvällarna har vi kokat de otäckingarna. Ja tycker det är synd om dom. Få de sista badet i kokhett vatten.
Gubben får slänga i dom i grytan. Där går gränsen för vad jag gör.
Cesar är som vanligt med oss och kokar. Skriker som en bransiren. Jag vill ha varma  krällor NU. Klättrar på mina ben om de inte kommer tillräckligt fort. Jag får se till att skala några åt han snabbt när de är klaraför att inte få han klättrandes upp på benen.

Gubben började jobba idag. I morgon är det min tur. Börjar med en kvällstur. 14.00 21.00'
Innan dess ska jg för första gången på drygt ett år färga  eller om de blir slingor i håret. HELT UNDERBART. ÄR DET SANT.

För två veckor sen va jag till USÖ och fick min sista antikroppsbehandling. Allt gick bra. Fick träffa Läkare innan. Ska på mammografi i början av november, sen ett nytt läkarbesök i slutet av nov. Då får jag svar på mammografin. Då har jag bestämt att det är slut på alla onkologbesök. Bara kontroller. Aldrig mer cellgiftsbehandling.

Dn 21 sep. åker vi till Cypern för en veckas semester. I Fig Tree Bay ska vi bo. Ska bli så skönt att få komma utomlands igen. Var 2 år sedan vi var senast. Då viste jag inte att jag skulle bli sjuk i denna fruktansvärlda sjukdom.

Häller tummarna för en väninna som jag känner sen högstadietiden som fick sin sista behandling förra veckan. Maud. Vi är ett segt virke vi -57or, vi ska fixa detta.

Må så gott alla som tittar in.

RSS 2.0