God Natt !

Nu ska ja sova så jag orkar ta hand mina gamla i morgon.
image36

Trött !!

Oj, har inte haft tid att skriva på några dagar. Jobbar och jobbar mer än heltid.

Idag när jag kom hem från jobbet tog jag gräsklipparen( handjagaren ) och klippte lite. Har en del blommor som jag vill ska vara kvar ett tag till. Klippte runt dom så de får pryda sin plats lite till. Gullvivor, tullpaner bl.a.
Förskte att leta på internett om jag kunde hitta några fina bilder, men jag kan inte hitta några. Är de någon som läser detta som kan tipsa mig om sidor där jag kan leta på.
Katter kan jag inte jämt sätta in här. Blir enformigt de ochså. : Stina
image35  Tog en bild från turbåten som går ut från hamnen  i Askersund för ombytes skull.

Puh 5:e arbetsdagen !!

Gick trotts allt bra att jobba fast det inte blev nån ledighet idag. Det blev ju fint klirr i kassan. 4.45 tim. kvallifiserad övertid. Hade tänkt ha en skön eftermiddag i solen, men jag får väl ta den i morgon om den skiner lika underbart som idag.
Prata lite med sambon innan läggdax. Måste höra hur det gick för han efter han vitjat Ryssjorna som han lägt i en sjö för att få kräftbete till hösten. : Kram Stina

Förnyelse!

Det är fortfarande kfasses blogg fast ja bytt utseende.
När våren kommer måste man ju hitta på nått annat.
 Nu tillbaka till städningen. Måste skynda mig för arbetsledaren ringde och beordra ut mig till att  jobba kväll. Fanns inga vikarier att få tag på. Magsjukan härjar fortfarande, och ännu har vi inte haft det hos oss. Kan vi slippa de så är man glad. Gamla som får de. Då vet man att man lever som personal.
Hörs : Stina

Tvätten !!!!

   Nu MÅSTE ja ta reda på tvätten. Cesar ligger på den redan så jag kanske inte behövet stryka det som behövs. Jag får väll lura han med räkor så han flyttar sig.
Pepparrotskött med potatis ska jag ochså hinna laga till innan 13.30 då jag åker till jobbet. : Stina

Var ett tag sen!

Var ett tag sen jag bloggade. Jag vet inte vad som hänt, men kanske är det brist på ideer.
Idag skiner solen som sjutton, och jag skall jobba kväll.
Var på Arbetsplatsombuds träff igår. Satt inne nästan hela dagen förutom på lunch rasten. Solen sken så det sprakade. Ville inte va där för på fm var de inget intressant för mig. På em. var det om försäkringar som vi har genom fackavgiften. Mycket intressant. Detta ska jag försöka förmedla till mina arbetskamrater på nästa samverkans träff.        

image31

God Morgon!

   Nu ska jag släppa ut grannens katt. Bädda, ta en dusch, ta fram draken å dammsuga upp de värsta råttorna. Karnske är dumt , Nisse kan ju kalasa på dom största. Hi hi. Kramar Stina

Hi hi hi !

En självsäker kvinna kommer in på en bar och sätter sig bredvid en stilig man.

Hon slänger en snabb blick på honom, och sen tittar hon på sin klocka en liten stund.

Mannen ser detta och frågar: Är din träff försenad ?

Nej svarar hon. Jag har precis köppt en superklocka och jag bara testade den.

Mannen blev intresserad och frågade: Superklocka? Vad är de för speciellt med den?

Med hjälp av alfavågor så kan den kommunicera med mig på telepatisk väg, förklarar kvinnan.

Vad sa den då? Frågar mannen

Den sa att du inte har några kalsonger på dig....!

Mannen skrattar och svarar: Då måste den vara sönder, för jag har visst  kalsonger på mig!

Kvinnan svarar: Jo men den går en timme för fort.

Golfen !

 Oj tänk om man hade en sån här fin Golf. I morgon ska den jag har få dommen av besiktningen. Min är av -88 års modell. Går bra men är så rutten i plåten. Folke som jag döp den till har jag haft sen den var ny. Får jag för många 2 or i morgon då vet jag inte om jag har råd att kosta på den hur mycket som hellst. Vi har ju en gammal skrutt till som behöver få omplåstring. Tiden räcker inte alltid till för oss. Huset  både kostar och tar sin tid. Om man hade en sjö att ta pengar ur. Skall gå och hämta en reservdel på Normans nu för att se om sambon kan ta bort en tvåa åtminstonde i kväll. Håller tummarna att Folke kan gå ett tag till i alla fall. : Stina

Hoppas !

I kväll har Leif varit hos oss med en ny dator vi köpt av han. Hoppas den ska funka bättre än den andra.
Nu straxt till sängen. Jättetrött efter helgens jobb. Hoppas ochså man kan sova . Tänker mycket på lilla Englas familj. Vilket fruktansvärt öde hon gick till mötes i sitt korta liv.
Dessa sexgalningar har jag ingen förståelse för.
Har tämt ett ljus för Engla och hennes familj. / Stinaimage28

Ensam!

  God Natt Kram till er alla som läser detta. Nu ska ja krama kudden. Sambon kör alla fyllisar som ska hem efter krokbesök i natt. Han kör alltså buss. Är så orolig att de ska bli bråk när han kör natt. Man ha ju läst så mycket om knivar o diverse som de hotat med. Jag ska upp ca 05.45 i morgon för att hinna till mitt jobb kl 07.00
Om allt går bra och inte för mycket spyor att ta reda på för han i natt så är han hemma vid 04.00 Först då kan jag helt slappna av. Hur kul är de då att klockan ringer om 1 1/5 timma. Ja ja får sätta på autopiloten så bilen tar mig till jpbbet ändå. Skämt å sido.  Natti natti :- Stina

11 april 1959

   Idag för 49 år sen föddes min älskling av Adele. Hans pappa Gunnar fick sin tredje son. Mats och Yngve är Anders två äldre bröder.
Som det är när man kommer upp i åren har mina båda svärföräldrar lämnat detta jordeliv presis som mina har gjort.
Vi saknar dom nått otroligt, men så är ju livets gång.
Än en gång GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN. Stina och katten Cesar                      

Fredag !

image25Jag känner mig som musen här. Jagar tid då datorn fungerar. Måste få tag i nån som är OK. Jag går in på internett, då får den saten spatt. Stänger bara av sig, Men för tillfället går den. Skall ringa Leif om han kan hjälpa mig igen.Han är min räddande ängel när det datorstrular.
Ska jobba i helgen, får se när vi ses igen alla som kollar min blogg. Kramar till er alla. Stina

Söndag !

Idag blir det Kalops. Tycker det är svårt att alltid hitta på nått till middag. Ska ju inte va så svår kan man tycka när jag har hela frysboxen full nästan med div. kött. Rådjur, älg och fläsk.
Fisk av alla slag är våran pasion, men det börjar nästa bli lyxmat om man inte köper i paket och inte färsk. 
Gör en stor gryta så man har att ta till när ja har nått annat för mig än att stå i spisen.


                                                                               image24

Bloggar !

Hejsan alla som läser min blogg.
Oj vad duktiga alla är som bloggar. Har varit ute och kollat på lite olika i dag för att få några ideer. Om man kunde en tredjedel av vad man ser. Blir så avundssjuk. Övning ger färdighet heter det väl.
Får gå in till grannfrun och se om hon kan hjälpa mig lite. Jag har nog för lite datakunskap karnske.
Oj klockan snart 18.00. Måste sluta. Sambon sover middag, blir 2 tim om ja inte väcker han snart.

Skönt att de är fredag !

Helt underbart att va ledig i helgen, slippa arbetskamrat som tycker jag ger snäsiga svar på frågor. De värsta är att jag inte vet att hon knappt frågat mig nått som jag svarat på. Konstiga människor som inte förstår skoj, de är de ända jag kan tänka mig ja yppat till henne. Ska inte försöka att förgylla arbetsdagen med vitsar och roliga inlägg i fortsättningen. Bäst att tiga.
Tur att våra gamla på boendet är rara och trevliga.


image24

Skönt va hemma!

  Skönt va hemma efter att ha jobbat kväll. Mycket spring i långa korridorer,. De gamla vill ha mycket hjälp när de ska lägga sig. Jobba i morgon 7.00-16.00. Ledig helg sen. Skönt när jag inte är riktiogt ok i mitt ben.

Skönt se solen !


Va skönt det var när jag kom hem från jobbet idag ute. Satte mig en stund på trappan. Tog en kopp kaffe. Lyssnade på fåglarna som har vårkänslor. Våran katt Cesar satt bredvid mig, lyssnade också. Spejjade upp i skyn. Såg ut som han tänkte. Kom hit ja vill leka med er, sen äta upp er.
Dom dumma katterna är ju sånna, fast Cesar gillar bäst Råttor. Ute hela nätterna och jagar.

                                                                                                                                                                              

Hemma efter kvällsjobb !

Å va skönt att va hemma. Fick så ont i huvudet på jobbet i kväll. Tog några Alvedon när jag kom hem. Får se om det hjälper tills jag ska lägga mig.
Sov så illa inatt. Vaknade kl. 01 ca av nått alarm av nått slag. Han inte upp å kolla va det var förän de slutade. Sen va det kört att sova. Fick ta en bok att läsa i en stund, men klockan var nog halv 3 om inte mer innan John Blund kom.Måtte han komma tidigare i kväll.
God Natt. Stina

Jobba igen !

image19Idag är de dax att återgå till jobbet efter 1 veckas sjukskrivning. Skönt att kunna komma tillbaka till gamla vanor igen. Fast de är skönt kunna va hemma från jobb när man inte är ok. Kram Stina

                                                                                                                                                                                 image20

Nu funkar det igen!

image19
Det går åt mängder av kaffe när man skall lära sig att blogga!


RSS 2.0