Länge sedan !

image37
Skulle ju skriva om fisket av strömming för flera veckor sen sa jag ju. Hade tagit så mycket bilder med kameran, men hittar inte sladden till den. Inte bra att städa tydligen.
Vi var ju till min svåger och svägerska på Hasslö utanför Karlskrona. Mats har båt så vi fiskade från den. Hade ett underbart väder att va ute på havet i. Förra året var det halv storm. Trodde min sista stund var kommen när vi skulle gå in mot hamn.
Jag var med ut på förmiddagen tillsammans med sambon och Mats min svåger. Det nappade på en gång. Det var mellan 3 till 5 fiskar varje gång på krokarna då vi drog upp. Jättekul. Vi tok middagspaus vid 13.30 ca, då hade vi fått  ca 25 kg.
Vid 16.00 åkte Anders och Mats ut igen var hemma runt 20.00 tiden då hade dom lika mycket till med sig om inte mer.
På Söndagen åkte vi mot Närke och Askersund vid 12.00 snåret. Var hemma vid 18 tiden, då skulle vi ta reda på allt. Fryser dom hela i vatten i godisburkar, så de var snart gjort.
Har ätit flera gånger till middag. Helt underbart gott. Ska lämna iväg 10kg ca till en som röker fisken till böckling. Det är inte dumt de heller. : . Stina

Varit å fiskat strömming

Är inne och kollar lite i kväll. Ska straxt krypa till kojs. Tänker berätta mer i morgon om den fina fiskehelgen vi hade. Orkar inte mer i kväll. Natti natti alla. : Stina

RSS 2.0