Dan före dan före dan.....Snart har jag allt klart till Jul. Bara mer sill att lägga in och en Janson.

Om jag kunde göra som på bilden ovan i Jul, men jag skall ta hand om de gamla på jobbet så de kan få en så bra jul som möjligt de också.

Var nu rädda om er alla om ni skall ut på vägarna. Hände en så otäck olycka inte långt härifrån i går. Julen ska vi kunna fira tillsammans.
KÖR FÖRSIKTIGT.

Ha en God Jul. Tjingeling


Triad...


more movies at www.miloop.com

Vacker Julsång.

Oj. Länge sedan jag var här...

Vet inte hur länge sedan det var som jag skrev här. Vet knappt om jag kommer ihåg hur man gör.

Hösten varit nästan som vanligt. Jobb o jobb.

Fick efter mycket om och men bort porten som jag fått alla behandlingar i borttagen  i mitten av november. Fick återbud 2 ggr. Blev lite komplikationer under postop. men de fixade sig till slut. Ett stygn som porten var fastsatt med satt i ett blodkärl som började förstås att blöda nått otroligt.  läkare och 2 sjuksköterskor vart involverade i detta så jag blev lite skraj. De fixade sig efter en stund. Jag skulle inte behöva vara sjukskriven efter ingreppet, men fy attan va ont jag hade.
Fick sjuksk. mig 2 dagar efteråt.

Min sjukskrivning 25% som Onken gjorde i våras och inte gick igenom av SJUKA KASSAN, överklagade jag . Har inte hört nått om den så för nån vecka sen ringde jag och hörde vart de tagit vägen. Min överklagan var lämnad till Krstianstad i mitten av noveber. Om jag inte hört nått slutet av dec sa den jag pratade med skulle jag ringa igen. Ja ja säger då de.

Har provat lite heltid från och till under hösten, men oj jag blir så trött så trött. Armen är ju inte förstorad, men jag får en så konstig trötthetskänsla i den om jag jobbat för mycket. Den blir något mer svullen då. Som tur är går det tillbaka med lite massage och vila.

Nu är det advent. 3e idag. Allt går så fort. Lite snö har vi fått. Lite puder bara. SMHI har lovat mera till veckan och kallt. Undrar om de ska vara kvar till jul.

Uppdaterar snart.
Kramar

RSS 2.0