God fortsättning!!!

Ja ha så var Julen över för denna gång. Ingen Jul som jag hade tängt mig, men måste gilla läget ändå.

Idag börjar cellgiftsbehandlingen av idioterna som äter på min kropp.
Funderar mycket på om den spridit sig till nått mer ställe. Tycker att de dröjt så länge innan jag fått börja med cellgift. Hoppas att de vet på Onken vad som är bäst, eller är man en försökskanin?

Skriver igen efter idag vad som de säger på Onken. Ska träffa DR innan jag ska få behandling.Julen närmar sig med stormsteg !!!

16/12
Idag är det ett riktigt pytonväder i den lilla, lilla staden vi Vättern. Blåser och yr snö. Bara 3 gr minus mot 10, 15 förut i veckan, men i blåsten är de ju mycket mera än -3.

Efter vi ätit lunch igår gick vi och vilade en stund innan gubben skulle till jobbet igen. Jag sov nog nån halvtimma, men låg och läste också. Gick upp och kände att nått hänt med både benet och ballansen. Till det bättre förstås. Undrar så om det är strålen på idioten eller om de är nerdragnig på kortisonet. Är nog en kombination.

Har fått sova lite mer nattetid de sista två nättern nu. De tror jag beror på att ja inte är fullt så speedad av kortison. Sovit nästan 6 timar i sträck. Underbart mot 3 i taget förut.

Kände mig så pass pigg igår att jag börjat pynta lite till jul. Älskar tomtar o troll, men i år får de vara med alla tomtar. Ska ställa fram lite av dom, men de andra får sova till nästa jul. SJÄLVKLART att de ska fram då istället.

Kram, kram på er som tittar in.


Vilket fint väder idag!!!


Idag har det varit ett strålande väder i en lilla, lilla staden vid Vättern.
Fått hjälp att torka golven igår av kusin. Gubben dammsuger men tokning de har han inte gjort. Ska men hinner inte allt. Förstår honom. Allt jag inte kan ligger på han att göra.

Fått storrumsgardinerna bytta idag. Jätteskönt med lite tjockare. Sitter ju där i storarummet vid datorn för att ha tidsfördriv.

Kramar från mig till.


1 milstolpe avklarad !!!

Igår 10/12 var strålen klar. Har varit en pärs det också att göra. Har ju inte känt nått obehag av de, men det har varit ett pass i flera veckor. Dåligt väglag med snö och modd en del dagar. Tur att gubben är chauför till yrket så han vet vad han gör. Kör alltid så lungt och behagligt. Hum hum jag däremot är nog lite hetsigare. Hoppas den dagen kommer då jag kan och får köra bil igen. Hann ju inte ens prova den nygammla vi köpte innan jag blev sjuk.

Fick i alla fall reda på av ssk på strålen att den 28 dec. har jag tid hos Onkologläkare för samtal om vidare behandling. Det är cellgift i tablettform som gäller. Ska få ta dom hemma, men måste ta prover innan som vanligt. Gjorde ju de sist, fast då var de ju in droppform.

Nu är det bara 2 dagar till att ta 10 kortisontabletter. Ska på månd. börja trappa ner. Hoppas nu bara att inga kramper kommer tillbaka så jag får öka dom igen. Ser ut som en julgris i ansiktet. Inga rynkor eller påsar under ögonen. Slät som en tonnåring i ansiktet.

Är trött efter behandlingen igår så nu ska jag vila middag.

2 behandlingar kvar !!!

Onsd. och Fred. denna vecka 8 o 10 dec. -10 är det sista strålen på idioten.
Läkarkontakt igår på strålen. Han sa att den fortsätter att förminskas i flera månader till efter avslutad strålbeh. De låter ju bra.

Han skulle notera i journalen att jag vill ha igång cellgiftsbeh, så snart det går nu. Konstigt att jag ska kunna be om de. Fattar inget. De ska väl va självskrivet att jag ska träffa onkenläkare för vidare behandling. Ja hoppas de vet vad de gör. Jag ska nog ifrågasätta allt de vill göra med mig. Är en grinkäring just nu käns de som. Tycker att de är dax med beh. så de försvinner i min kropp dessa idioter. Ha varit där tillräckligt nu och ätit upp sig och kanske också förökat sig. NEJ FY.

Fick också reda på att förra cansern var RHE2 positiv. Den här va samma men negativ. Var giftig sort båda. Vad de innebär vista han inte för efterbeh. efter cellgiftet. Det är väl onkenläkare som kan de.

Gubben var hemma på uppehåll i jobbet mellan halv 10 och kvart i 12 idag. Vi åt lite Gul ärtsoppa som jag kokat själv för ett tag sedan och smörgås. La mig och sov middag en stund sedan.
Började putsa koppar som jag har i köket efter de. Ska torka av bänkarna och lägga på lite julduksaktigt. Hade glömt att stryka en duk så de får vara till i kväll när gubben är med när jag ska gå ner i källaren och stryka till den.Burr. Kallt !!!!

1 Dec. Burr vad kallt det blivit. Minus 22,1 nu kl 05.00   Ska de bli såhär kall vinter då vet ja inte hur jag ska klara mig att få komma ut mer än de jag bara måste, typ USÖ och handra måsten. Vill kunna få lite frisk luft också.

Igår avslutades första delen av strålen. De 10 beh. på hela hjärnan. Idag ska de 5 st börja som skall minska ner idioten eller krympa som de sa. Hoppas den försvinner helt från min kropp nu.

Fick ju öka på kortisonet förra veckan på grund av att jag fick mera kramper (hjärnan svullnar av strålen). Sover nästan ingen ting, kan inte gå på toa och få ur mig de jag äter som inte skall vara kvar. Huden torr som på ett fjällig fisk. Måste gå på Apoteket idag för att köpa nån dundersmörja. Har jag smörjt upp allt jag har här hemma. Irriterad hud så det svider av att bara ha kläder på mig.

Kram Stina

RSS 2.0